Blog Layout

Recept | Ontbijt | Veggie warme havermout | Rode kool

Een heerlijk warm ontbijtje van havermout en rode kool. Een goed begin van je dag met al het goede dat zowel havermout als rode kool je te bieden hebben. 


Ingrediënten (1 persoon)

  • 150 gr rode kool
  • 50 gram havermout
  • 1 appel
  • 1 el rozijnen
  • 1 tl kaneel
  • 200 ml ongezoete amandelmelk (of water)
  • (optioneel) 1 el honing
  • Snufje zout
  • Toppings: handje amandelen, hennepzaad 


Bereiding - 15 tot 20 minuten

  1. Snij de appel in stukjes en de rode kool in dunne reepjes.
  2. Doe de rode kool, havermout, stukjes appel, rozijnen, kaneel, snufje zout en amandelmelk (of water) in een pannetje en breng aan de kook. Laat ongeveer 10 minuten op een heel zacht vuurtje pruttelen, totdat er een pap ontstaat.
  3. Rooster ondertussen de amandelen 4 minuten in een kleine koekenpan zonder olie of boter, op middelhoog vuur.
  4. Doe de pap in een kommetje en strooi de amandelen (eventueel in stukjes gehakt) en het hennepzaad eroverheen. 


Neem het heft in eigen hand en reken af met je eczeem. Dit e-book helpt je om je eczeem de baas te worden.


De 3 essentiële tips in dit e-book kun je direct toe gaan passen in je dagelijkse leven. Ze helpen je om je huid van binnenuit de juiste verzorging te geven, zodat je de controle over de eczeem weer in eigen hand kunt nemen.


Je ontvangt het e-book direct in je mailbox. En je krijgt tevens aanvullende tips en informatie. Ik ga je niet spammen en jouw gegevens worden niet gedeeld. Je kunt je ook ieder moment gewoon weer uitschrijven. Ik werk via deze privacy policy.


Share by: